Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Προκήρυξη Kerkini Lake Run 2015 3ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ

Προκήρυξη – Κανονισμοί

Οι Αγώνες:
1) 3ος παραλίμνιος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου
 «Kerkini Lake Run 2015» απόστασης 21 χλμ,
2) Λαϊκός δρόμος απόστασης 5 χλμ
3) Παιδικός δρόμος ‘’Run for Fun’’ απόστασης 1,5 χλμ

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοχωράφων του Δήμου Ηράκλειας Σερρών την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 με ώρα έναρξης 09:45...


ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 21 ΧΛΜ
Αναλυτική περιγραφή διαδρομής Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Το ανατολικό ανάχωμα της Λίμνης Κερκίνης στο ύψος της διώρυγας Α3 δίπλα στην μονάδα εκτροφής Βουβαλιών στην τοπική κοινότητα Χρυσοχωράφων του Δήμου Ηράκλειας Σερρών, που απέχει 5 χιλιόμετρα από την Ηράκλεια η οποία είναι και η έδρα του Δήμου.

Μετά από 3χλμ και αφού τρέξουμε περιμετρικά της διώρυγας Κ3 συναντάμε τον σταθμό του χωριού Χρυσοχώραφα.

Συνεχίζουμε την πορεία μας δεξιά στο κάτω ανάχωμα και μετά από 3χλμ (6ο χλμ) φτάνουμε στον σταθμό του χωριού Λιμνοχώρι όπου κάνουμε αναστροφή και ανεβαίνουμε στο πάνω ανάχωμα.(Για τα επόμενα 8χλμ τρέχουμε στο πάνω ανάχωμα με θέα τη Λίμνη Κερκίνη)

Πιο συγκεκριμένα στο 9ο χλμ συναντάμε το σταθμό Χρυσοχωράφων (εκκλησάκι Αγίου Στεφάνου), στο 11οχλμ έναν ακόμα σταθμό και στο 14ο χλμ το σταθμό στο χωριό Λιθότοπος.

Μετά από 7 χιλιόμετρα περίπου εκ των οποίων τα 3χλμ είναι μονοπάτι και αφού περάσουμε πάλι από το σταθμό των Χρυσοχωράφων (19ο χλμ) φτάνουμε στον τερματισμό.

Παρατήρηση: Η βασική διαδρομή (16χλμ) είναι η ίδια με αυτήν των προηγούμενων διοργανώσεων. Μικρές αλλαγές έγιναν φέτος ώστε να μην υπάρχει καθόλου άσφαλτος.

Χάρτης διαδρομής Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ: 
www.kerkinilakerun.gr/η-διαδρομή/ 

Πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων – Σήμανση διαδρομής Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ:

Θα υπάρχουν πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων, καθώς επίσης και σήμανση με κορδέλες και ειδική μπογιά.

Σταθμοί ανεφοδιασμού (υδροδοσίας και τροφοδοσίας) Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ: 

Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανεφοδιασμού όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές(-τριες) διάφορα είδη όπως: Νερό, ισοτονικό ποτό, αλμυρά και γλυκά σνακ.

Σταθμοί ελέγχου Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21 χλμ:

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε 3 κομβικά σημεία της διαδρομής. Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανή σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του αθλητή(-τριας).

Χρονικό όριο αποκλεισμού Δρόμου 21 χλμ

Έγκυροι θεωρούνται οι αθλητές οι οποίοι θα τερματίσουν το πολύ σε 3 ώρες.

Παροχές Αθλητών Δρόμου 21 χλμ :
Ατομική ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Μετάλλιο
Αναμνηστικό διοργάνωσης
Ελαφρύ γεύμα μετά τον τερματισμό με τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα

Κόστος συμμετοχής Δρόμου 21 χλμ:
13 € για κάθε συμμετέχοντα αθλητή.

Η κατάθεση (στην οποία αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα του καταθέτη) γίνεται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο λογαριασμό με αριθμό 348/905095-72
(IBAN: GR31 0110 3480 0000 3489 0509 572)
(ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA)
και εμφανίζονται τα ονόματα Ράμναλης Α. – Μιχαήλ Μ. – Χουτζακίδης Σ.

Μέρος του ποσού εγγραφής θα προσφερθεί για την αγορά εκπαιδευτικού υλικού το οποίο θα προσφερθεί στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία) Καρπερής.


ΛΑΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 5 ΧΛΜ
Αναλυτική περιγραφή διαδρομής Λαϊκού Δρόμου 5 χλμ:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Το ανατολικό ανάχωμα της Λίμνης Κερκίνης στο ύψος της διώρυγας Α3 δίπλα στην μονάδα εκτροφής Βουβαλιών στην τοπική κοινότητα Χρυσοχωράφων του Δήμου Ηράκλειας, που απέχει 5 χιλιόμετρα από την Ηράκλεια η οποία είναι και η έδρα του Δήμου.

Μετά από 1χλμ και αφού τρέξουμε περιμετρικά της διώρυγας Κ3 συναντάμε τον σταθμό του χωριούΧρυσοχώραφα.

Συνεχίζουμε την πορεία μας αριστερά από το εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου και μετά από 2χλμ (3ο χλμ) φτάνουμε στον κεντρικό σταθμό του αγώνα όπου κάνουμε αναστροφή και τερματίζουμε μετά από 2 χλμ περίπου.

Πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων – Σήμανση διαδρομής Λαϊκού Δρόμου 5 χλμ:

Θα υπάρχουν πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων, καθώς επίσης και σήμανση με κορδέλες και ειδική μπογιά.

Σταθμοί ανεφοδιασμού (υδροδοσίας και τροφοδοσίας) Λαϊκού Δρόμου 5 χλμ:

Θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανεφοδιασμού όπου θα παρέχονται από εθελοντές σε όλους τους αθλητές(-τριες) διάφορα είδη όπως: νερό, αλμυρά και γλυκά σνακ.

Σταθμοί ελέγχου Λαϊκού Δρόμου 5 χλμ:

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στο κεντρικό σταθμό του αγώνα. Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανή σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του αθλητή(-τριας).

Χρονικό όριο αποκλεισμού Δρόμου 5 χλμ:

Έγκυροι θεωρούνται οι αθλητές οι οποίοι θα τερματίσουν το πολύ σε 1 ώρα.

Παροχές Αθλητών Δρόμου 5 χλμ:
Ατομική ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Μετάλλιο
Ελαφρύ γεύμα μετά τον τερματισμό με τοπικά, παραδοσιακά προϊόντα
Κόστος συμμετοχής Δρόμου 5 χλμ:
7 € για κάθε συμμετέχοντα αθλητή.

Η κατάθεση (στην οποία αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα του καταθέτη) γίνεται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο λογαριασμό με αριθμό 348/905095-72
(IBAN: GR31 0110 3480 0000 3489 0509 572)
(ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA)
και εμφανίζονται τα ονόματα Ράμναλης Α. – Μιχαήλ Μ. – Χουτζακίδης Σ.



ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ‘’Run for Fun’’ 1,5 ΧΛΜ
Αναλυτική περιγραφή διαδρομής Παιδικού Δρόμου 1,5 χλμ:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Το ανατολικό ανάχωμα της Λίμνης Κερκίνης στο ύψος της διώρυγας Α3 δίπλα στην μονάδα εκτροφής Βουβαλιών στην τοπική κοινότητα Χρυσοχωράφων του Δήμου Ηράκλειας, που απέχει 5 χιλιόμετρα από την Ηράκλεια η οποία είναι και η έδρα του Δήμου.
Από την αφετηρία κατευθυνόμαστε αριστερά προς το εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου (περίπου 600 μέτρα) όπου κάνουμε αναστροφή και επιστρέφουμε στον τερματισμό.

Σταθμοί ανεφοδιασμού (υδροδοσίας και τροφοδοσίας) Παιδικού Δρόμου 1,5 χλμ:
Στα μέσα περίπου της διαδρομής υπάρχει ο κεντρικός σταθμός των αγώνων.
Σταθμοί ελέγχου Παιδικού Δρόμου 1,5 χλμ:

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στο κεντρικό σταθμό του αγώνα. Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή.

Παροχές Αθλητών Παιδικού Δρόμου 1,5 χλμ:
Τσάντα με πολλές εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες
Κόστος συμμετοχής Παιδικού Δρόμου 1,5 χλμ:

Το συμβολικό ποσό 1 € (προαιρετικά) για κάθε συμμετέχοντα αθλητή κατά την εγγραφή του στη γραμματεία του αγώνα και μέχρι τις 09:15

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον παιδικό αγώνα θα προσφερθούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ-www.elepap.gr)

Απορρίμματα:
Όλοι οι αθλητές(- τριες) που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και τα στελέχη της διοργάνωσης οφείλουν να διατηρούν τους χώρους και το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Από τη διοργάνωση προβλέπονται σακούλες και καλάθια απορριμμάτων σε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμού και ελέγχου. Μετά τη λήξη του αγώνα όλες οι σακούλες και τα καλάθια απορριμμάτων θα απομακρυνθούν από τη διοργάνωση.

Φωτογραφικό υλικό:
Θα υπάρχει αποκλειστική κάλυψη του αγώνα

Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, άνδρες και γυναίκες, κάτοικοι Ελλάδας ή εξωτερικού. Σε περίπτωση επιθυμίας συμμετοχής σε οποιονδήποτε αγώνα δρόμου αθλητών (-τριών) με ηλικία μικρότερη των 18 ετών θα πρέπει να υπάρχει σχετική υπεύθυνη δήλωση του γονέα-κηδεμόνα.

Κατηγορίες:
Ημιμαραθώνιος (21χλμ) • Κατηγορία Ανδρών • Κατηγορία Γυναικών
Λαϊκος Δρόμος (5χλμ) • Κατηγορία Ανδρών • Κατηγορία Γυναικών
Παιδικός (1,5χλμ) • Κατηγορία Αγοριών • Κατηγορία Κοριτσιών


Συνοπτικό Πρόγραμμα:
Κυριακή 27/09/2015
07:30 – 09:00 : Παραλαβή αριθμού συμμετοχής
07:30 – 09:15 : Εγγραφές στον Παιδικό Αγώνα ‘’Run for Fun’’
09:30 : Κλείσιμο Γραμματείας
09:45 : Έναρξη Αγώνων
13:00 – 13:15 : Απονομές στους νικητές
13:30 : Κλείσιμο Αγώνα

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ.


Αποτελέσματα:
Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται τμηματικά παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων και συγκεντρωτικά την ίδια μέρα στην ιστοσελίδα (www.kerkinilakerun.gr) και στο blog (http://kerkinilakerun.blogspot.com/) της διοργάνωσης και σε άλλες σχετικές ιστοσελίδες.

Χρονομέτρηση:
Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει από ειδικό συνεργείο και θα δοθεί ένας χρόνος (χρόνος τερματισμού) για κάθε αθλητή(-τρια)

Αριθμοί αθλητών:
Ο κάθε αθλητής και αθλήτρια οφείλει να φέρει το νούμερο του αγώνα της διοργάνωσης σε διακριτή εμφανή θέση στο μπροστινό μέρος. Αθλητής που τρέχει χωρίς νούμερο δεν δικαιούται τροφοδοσία και υδροδοσία από τους σταθμούς υποστήριξης και αποβάλλεται από τη διοργάνωση.

Εξωτερική βοήθεια:
Κάθε αθλητής που δέχεται εξωτερική βοήθεια με δόλο και σκοπιμότητα θα ακυρώνεται από τη διοργάνωση.

Εξοπλισμός:
Οι αθλητές τρέχουν με τον εξοπλισμό και τα υλικά που επιθυμούν και η διοργάνωση θα φροντίσει για τον πλήρη ανεφοδιασμό τους (νερό, ισοτονικό ποτό, αλμυρά και γλυκά σνακ) στα σημεία ανεφοδιασμού.

Από τη διοργάνωση συνιστάται ο πιο κάτω εξοπλισμός:
• Αθλητικά trail running παπούτσια,
• Καπέλο ή μπαντάνα και γυαλιά για τον ήλιο
• Ατομικό υδροδοχείο για όσους επιθυμούν επιπλέον ενυδάτωση,
• Ενεργειακές μπάρες – gel για όσους επιθυμούν επιπλέον τροφοδοσία

Ενστάσεις:
Κάθε αθλητής και αθλήτρια έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση που αφορά τη συμμετοχή του, την πορεία του και το τελικό αποτέλεσμα του στην διοργάνωση.

Τροποποίηση κανονισμών – διαδρομής:
Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση του κανονισμού ή και της διαδρομής του αγώνα όταν αυτό κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Κάθε αλλαγή θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται στους αθλητές από τις σχετικές με τον αγώνα ιστοσελίδες και μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους μπορεί να γίνει την εβδομάδα πριν την έναρξη του αγώνα.

Συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει στην ιστοσελίδα (www.kerkinilakerun.gr) και στο blog (http://kerkinilakerun.blogspot.com/) της διοργάνωσης.

Ασφάλεια Αγώνα:
Θα υπάρχει κάλυψη του αγώνα από γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευμένους εθελοντές.

Κύπελλα, μετάλλια, διπλώματα:
Στους τρεις πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά δώρα.
Αναμνηστικά μετάλλια θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν έγκαιρα τον αγώνα μέσα στους προκαθορισμένους χρόνους. Δίπλωμα συμμετοχής του αγώνα θα μπορούν οι αθλητές να εκτυπώσουν από το site του αγώνα (www.kerkinilakerun.gr) Χρηματικά έπαθλα δε θα υπάρχουν.

Λίστα αθλητών 2015:
Λίστα με προεγραφές, εγγραφές και συμμετέχοντες αθλητές θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα (www.kerkinilakerun.gr) και στο blog (http://kerkinilakerun.blogspot.com/) της διοργάνωσης και θα ενημερώνεται τακτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εγγραφές στον αγώνα.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία & Camping:
Πολλά είναι και τα ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του αγώνα (Λιθότοπος, Χρυσοχώραφα, Σιδηρόκαστρο, Κερκίνη, Σέρρες), τα οποία προσφέρουν ειδικές τιμές σε συμμετέχοντες αθλητές.
Κάθε αθλητής/τρια αναλαμβάνει μόνος του να “κλείσει” και να πληρώσει το δωμάτιό του.

Πως θα έρθετε στην Τ.Κ.Χρυσοχωράφων του Δήμου Ηράκλειας Σερρών: 
Από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ηράκλεια Σερρών στον κόμβο του Στρυμονικού στρίβετε αριστερά και αφού περάσετε από το φράγμα του Λιθοτόπου (όπου ήταν η αφετηρία και ο τερματισμός του 1ουΗμιμαραθωνίου) συνεχίζετε και μετά από 5 χλμ στρίβετε αριστερά και φτάνετε στον προορισμό σας, την Τ.Κ. Χρυσοχώραφων (85 χλμ περίπου και διάρκεια ταξιδιού περίπου 1 ώρα).

Από Σέρρες κατευθύνεστε προς την Ηράκλεια και από την έξοδο προς τη λίμνη Κερκίνη μετά από λίγα χιλιόμετρα στρίβετε δεξιά για Χρυσοχώραφα (35 χλμ περίπου και διάρκεια ταξιδιού περίπου μισή ώρα).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ:
ΕΝΑΡΞΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΛΗΞΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 5ΧΛΜ ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
ΒΗΜΑ 1ο : Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα (www.kerkinilakerun.gr) και στο blog (http://kerkinilakerun.blogspot.com/) της διοργάνωσης.

ΒΗΜΑ 2ο : Ολοκληρώνετε την εγγραφή σας με κατάθεση στο λογαριασμό της διοργάνωσης στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό: 348/905095-72
(IBAN: GR31 0110 3480 0000 3489 0509 572)
(ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA)

του ποσού των 13€ για συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο (21,5 χλμ) και του ποσού των 7€ για συμμετοχή στον Λαϊκό (5 χλμ)
(εμφανίζονται τα ονόματα Ράμναλης Α. – Μιχαήλ Μ. – Χουτζακίδης Σ.)

Για τον παιδικό αγώνα ‘’Run for Fun’’ το συμβολικό ποσό του 1€ (προαιρετικά) θα δίνεται στη γραμματεία της διοργάνωσης κατά την εγγραφή.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον παιδικό αγώνα, καθώς και μέρος των χρημάτων από τις εγγραφές των άλλων αγώνων θα προσφερθούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης ατόμων και παιδιών με αναπηρίες (ΕΛΕΠΑΠ-www.elepap.gr) και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) Καρπερής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Να αναγράφεται κατά την κατάθεση το όνομα του καταθέτη (-ων) και ο αγώνας στον οποίο συμμετέχει.

Η δήλωση συμμετοχής περιλαμβάνει και βεβαίωση υγείας.
Κάθε αθλητής θα υπογράφει για την παραλαβή του ‘’αριθμού αθλητή’’ από τη γραμματεία του αγώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες:

Επικοινωνία:
site: www.kerkinilakerun.gr
e-mail: kerkinilakerun@yahoo.gr
blog: http://kerkinilakerun.blogspot.com/
Facebook: kerkini lake run
Twitter: kerkini lake run
τηλ.: 6908 661853

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου